Category: Bbw bdsm bøsse sex historier

Thai massage anmeldelser massage struer

thai massage anmeldelser massage struer

Det er ved at være længe siden jeg har fået massage i Østergade, så på fredag vil jeg, igen, forbi adressen. Dog kun for massagen. Så hold øje  Østergade 50 Struer. Blandt bordelkunder har thaimassage -klinikken i Østergade længe haft ry for Blandt andet har kunder ligefrem skrevet anmeldelser af deres. Bedste Massage i Struer - Sannes Massage og Velvære, Chiang Rai Thai Massage, Rojana Nuad Thai, Ulla Fredenslund, Massøren, Galina Mark, Vogelbein.

Thai massage anmeldelser massage struer - gik først

Kortopdateringer er sat på pause. Jeg blev lidt forvirret, for hvordan kunne hun tro at jeg ville have et HJ når jeg havde sagt nej, og jeg lå der med slap pikkemand. Så jeg nøjedes med at stikke hende en 50'er og så konstatere at jeg har været der for sidste gang. Stedet er utrolig indbydende og personalet meget imødekommende, smilende og venlige. Anmeldelse af Siam Traditional Original Thai Massage.

Videos

Review: The Thai Massage Experience Blandt bordelkunder har thaimassage -klinikken i Østergade længe haft ry for Blandt andet har kunder ligefrem skrevet anmeldelser af deres. Bedste Massage i Struer - Sannes Massage og Velvære, Chiang Rai Thai Massage, Rojana Nuad Thai, Ulla Fredenslund, Massøren, Galina Mark, Vogelbein. umyslow-zniwiarze.eu giver dig firmainformation om Thai Massage Chiang Rai. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

0 comments on Thai massage anmeldelser massage struer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa sida »